Gedrag en opvoeding - vervolg
Groepslessen worden aangeboden in De Kwakel waar over een groot omheind grasveld (1000 m2) en voor pups een binnenruimte beschikt kan worden.

Tijdens deze basiscursus leert u naar de hond te luisteren en hem te begrijpen. Er wordt telkens rekening gehouden met het leervermogen van de hond om hem zo op een ontspannen manier op te voeden en oefeningen aan te leren.

Zowel bij de puppen als bij de jonge honden kan een deel van de cursus buiten het trainingsterrein plaatsvinden zodat het geleerde ook in de praktijk geoefend kan worden. U kunt hierbij denken aan de manege, kinderboerderij, woonwijk, winkelcentrum, bos etc.

Op zaterdag 16 september 2017 starten we weer met een puppy cursus - maximaal 4 puppy's per groep 

6 lessen van 10:00 - 10:45 - kosten euro 115,00
Alle data:
   16 september
   23 september
   30 september
     7 oktober
   14 oktober
   21 oktober

Aanmelden of meer info? Stuur een mail naar info@hondenschoolfeedback.nl>>> Klik hier om een pagina terug te gaan <<<

Met honden vanaf 1 jaar werken we voornamelijk met 1 of 2 honden tegelijk, afhankelijk van het probleem en doel. Geen drukke groepen, veel rust en ervoor zorgen dat de hond in staat is om iets positiefs te leren en/of zijn gedrag te veranderen. Op deze manier kunnen wij specifiek ingaan op de wensen en behoefte van hond en eigenaar.

Prijs per les van 30 minuten met 1 hond: euro 35,00 p.p
Prijs per les van 30 minuten met 2 honden: euro 17,50 p.p.

Prijs per les van 45 minuten met 1 hond: 52,50
Prijs per les van 45 minuten met 2 honden: euro 26,25

Hondenschool Feedback zal aan de hand van het gedrag van de hond bepalen of er gelijktijdig met een andere hond getraind kan worden.

Powered by CouchCMS