Obstacle search

Tm 31 maart 2023 kunnen wij geen nieuwe honden aannemen !!!!!

Honden maken graag gebruik van hun neus. Dat doen ze in hun “vrije tijd” en worden dan door bepaalde geuren geprikkeld.
We kunnen honden ook leren hun neus voor iets specifieks te gebruiken. We gaan ze dan leren om bijvoorbeeld hun eigen speeltje te zoeken, of een bepaalde geur ( bijvoorbeeld kaneel of camille etc. ). Wat we hebben toegevoegd aan obstacle search is de hindernissen en verschillende ondergronden die honden moeten nemen om de geur of het specifieke voorwerp te vinden. Dit vergt natuurlijk concentratie en lenigheid van de hond.
Deze combinatie is een uitdagende manier van zoeken waarin we ook focussen op de lichamelijke fitheid van de hond en zijn oplossingsvermogen ( wat doe ik bij bepaalde hindernissen om mijn doel te bereiken ).
Deze vorm van zoeken is voor alle honden van alle leeftijden geschikt want het wordt altijd aangepast aan het vermogen van de hond ( leeftijd, ras, lichamelijk beperkingen etc.).

Maximaal 2 honden per les, altijd 2 trainers.
Lesduur: 5 lessen van 45 minuten
Kosten: euro 175,00

Heeft uw hond moeite met andere honden of wilt u liever individueel les, informeer dan even naar de mogelijkheden, want Obstacle search kan flexibel worden ingevuld en afgestemd op uw wensen.