Personal fit dog training

Hondenschool Feedback vindt het belangrijk dat uw hond fysiek en mentaal in balans is. Daarom hebben wij de Personal Fit Dog Training in ons aanbod.

Voor wie is Personal Fit Dog Training?

  • Honden die spierkracht moeten opbouwen.
  • Onzekere / angstige honden.
  • Verbeteren van algehele fitheid.
  • Voor een begripvolle band tussen eigenaar en hond.
  • Voor de oudere hond.

Deze training zorgt ervoor dat de hond optimaal in conditie komt en blijft. Het voordeel van een goede opbouw welke afgestemd wordt op het individu zorgt voor een fysieke fitheid die o.a. de kans op blessures verkleint.
Bij onzekere en/of angstige honden kunnen deze trainingen zorgen voor een betere fysieke balans welke direct invloed heeft op de mentale toestand.
Oudere honden hebben kunnen eerder last hebben van stijve spieren of andere ongemakken en daarmee meer kans op blessures. Om dit te voorkomen zijn deze trainingen uitermate geschikt.
Pups en jonge honden moeten nog spieren opbouwen en leren hoe hun lijf op een juiste manier te gebruiken. Ook voor deze honden zijn er oefeningen op maat.

Wat kunt u verwachten van deze lessen?
De 1e les bestaat uit bespreken van het doel en eventuele beperkingen van de hond. Daarna een nul-meting en een schema met oefeningen voor thuis. Je hoeft niet perse extra materiaal te kopen om thuis of onderweg te kunnen oefenen.
De lessen daaropvolgend zullen we het video materiaal bespreken van het huiswerk.  Aan de hand daarvan kunnen de oefeningen worden aangepast.
De les duurt 45 minuten (inclusief bespreken, warming up, oefeningen doen en cooling down en een schema voor thuis).

Kosten per les: euro 50,00